Grillet svinekotelet med spidskål og timian, ærter, persille og citron

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6.1 g.
  • Kulhydrater 8.6 g.
  • Fedt 3.8 g.
  • Energifor./ pers 533 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1 Del spidskålen i kvarte. Og læg hver kvart på hvert sit stykke alufolie. Læg en smørklat og en spiseskefuld vand ned ved hvert kvarte kål, drys ned timian og let med salt. Pak alufolien omkring kålen. 
  • 2 Skrub kartoflerne og kog dem. 
  • 3 Dup kødet tørt, pensl det med grill-olie/barbeque. 
  • 4 Grill kålen – ca. 20 minutter – grill kødet og skær citronerne i halve og grill disse. 
  • 5 Kom ærterne i en gryde, drys let med salt, dryp let med rapsolie, hæld kogende vand over, kog op og hæld vandet fra. 
  • 6 Skyl, tør og nip persille. 
  • 7

    Anretning

    Anret kødet med kål, ærter, persille, citron – og kartoflerne ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grillet svinekotelet med spidskål og timian, ærter, persille og citron

Opskriften er udviklet af