Grillet svinekam med couscous og grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Sauter de hakkede løg i en gryde, indtil de er klare, de må ikke tage farve.
  • 2 Tilsæt bouillonen og bring gryden til kogepunktet.
  • 3 Skru ned til jævn varme og tilsæt hvidløg, tomater, aubergine, løg, peberfrugter, squash, chili, og koriander.
  • 4 Lad det simre i 20 minutter.
  • 5 Mens det simrer, koges kartofler møre.
  • 6 Vandet hældes fra, og de kommes i gryden til resten af grøntsagerne.
  • 7 Smag til med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 8 Anret den varme couscous på et fad med høje kanter.
  • 9 Lav en fordybning i midten og hæld grønsagerne i sammen med suppen.
  • 10 Drys med forårsløgene og avocado ternene.
  • 11 Til sidst hældes citronsaften og skallen udover og denne vindunderlige ret serveres med skiver af grillet svinekam.
  • 12 Svinekam Grillet i kuglegrill: 1 stk ridset svinekam. (regn med 200 gram pr kuvert) og salt.
  • 13 Sørg for at kullene er hvide og ligger godt op ad siderne i grillen.
  • 14 Lad låget ligge på grillen, men husk at spjældet i bunden og i toppen skal være helt åbne.
  • 15 Svinekammen duppes tør med køkkenrulle og gnides derefter med salt og sort peber.
  • 16 Placer svinekammen på risten midt i grillen og læg så hurtigt som muligt låget på igen.
  • 17 Lad nu svinekammen grille i ca. 30-35 pr kg.
  • 18 Løft ikke låget undervejs, da det vil forlænge stegetiden ca 10 min for hver gang låget løftes.
  • 19 Lad svinekammen hvile i 15 minutter inden den skæres og serveres.
  • {{recipeDoneText}} Grillet svinekam med couscous og grøntsager

Opskriften er udviklet af