Grillet svine-entrecôte med grønt

Sådan gør du

  • 1 Tilognbsp;2 voksne ogognbsp;2 børn:
  • 2 Skær portobello-svampe i kvarte, jordskokker i skiver og rødløg i mindre tern.
  • 3 Steg svampe, jordskokker og rødløg på en pande med olivenolie i ca. 8 min. til de bliver gyldne og møre.
  • 4 Krydr med salt, peber og persille.
  • 5 Rør skyr med salt, peber, hvidløg, purløg og basilikum.
  • 6 Skær aubergine i skiver af 1½ cm, drys med lidt salt og pensl med olivenolie.
  • 7 Grill aubergineskiverne 3 min. på hver side og bland dem med de ristede svampe og jordskokker.
  • 8 Svine-entrecôterne pensles med lidt olivenolie og grilles i 4-5 min. på hver side til de er gennemstegte og saftige.
  • 9 Krydr med salt og peber.
  • 10 Anret svine-entrecôterne med grøntsagerne samt en skefuld skyr-dressing og servér med kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grillet svine-entrecôte med grønt

Tip

Er portobello-svampe og grillede auberginer en uoverkommelig udfordring for dine børn, så er et stort fad fyldt med børnenes friske, sprøde yndlingsgrøntsager en god idé. Lysten til grønt opstår, når det serveres udskåret i bidder, der kan spises med fingrene.

Opskriften er udviklet af