Grillet steaksandwich med syltede rødløg og chutney

Energiinformation

  • Energi pr. person 3482 KJ
  • Energi pr. person 814 Kcal
  • Protein 14 %
  • Kulhydrat 38 %
  • Fedt 48 %

Sådan gør du

  • 1

    Syltede løg

    Rør sukker, eddike og vand sammen i en gryde.

  • 2

    Skær løgene i både og put dem i gryden.

  • 3

    Bring i kog og kog i et par minutter til løgene bliver lyserøde. Sæt dem til afkøling og bagefter på køl.

     

  • 4

    Rød peber chutney

    Hak rødløg og hvidløg fint og svits det et par minutter i olie på en varm pande.

  • 5

    Tilsæt hakkede tomater og knust chili og lad det simre ca. 20 min.

  • 6

    Snit de røde pebre meget fint og tilsæt dem sammen med salt og peber. Lad det småkoge i ca. 3 min og tag det af varmen. Pebrene skal stadig have lidt bid.

  • 7

    Bøfferne

    Smør bøfferne ind i olivenolie og krydr dem med godt med salt og peber. Varm en pande godt op og steg 2 min på hver side. Lad dem trække 3-5 min inden de skæres i skiver.

  • 8

    Brød

    Varm en ny pande op med en god klat smør og lidt olivenolie. Steg brødene på panden til de er flotte gyldne på hver side - det tager ca. 3-4 min.

     

  • 9

    Anretning

    Smør brødet med chutneyen, læg lidt salat på og anret skiver af bøfferne og syltede rødløg ovenpå. Top med cherrytomater og endnu en skive brød.

  • {{recipeDoneText}} Grillet steaksandwich med syltede rødløg og chutney

Opskriften er udviklet af