Grillet skinkemignon med porrer og æble

Sådan gør du

  • 1 Kog cideren med salt, allehånde og laurbærblad, afkøl og hæld marinaden over kødet.
  • 2 Stil den i køleskabet natten over.
  • 3

    Smelt 1 spsk af smørret på en pande og svits porreringene 3-4 min. over middelstærk varme.

  • 4 Tilsæt fløden og kog 1 min.
  • 5 Smag til med salt og peber.
  • 6 Smelt resten af smørret på en anden stegepande og svits æblebådene 5 min.
  • 7 Drys sukker over og svits yderligere 2-3 min.
  • 8 Hæld bouillon på og kog 2 min. Opvarm en grillstegepande eller en el-grill ca. 5 min.
  • 9 Pensl grillribberne med olie.
  • 10 Tag kødet op og dup det tørt.
  • 11 Kassér marinaden og grill kødet 2-3 min. på hver side, afhængig af tykkelsen. Anret skinkemignonerne på en bund af porrer og top med æblerne.
  • {{recipeDoneText}} Grillet skinkemignon med porrer og æble

Opskriften er udviklet af