Grillet skinkemignon med bønnesalat

Sådan gør du

  • 1 Rør karrypasta med salt og peber.
  • 2 Fordel blandingen på skinkemignonen og grill kødet på alle sider på en varm grill 5-6 minutter i alt.
  • 3 Tag kødet af grillen og pak det ind i stanniol.
  • 4 Grill pakken 20-25 minutter i alt.
  • 5 Anbefalet centrumtemperatur er 65-70 grader.
  • 6 Vend pakken af og til.
  • 7 Bønnesalat
  • 8 Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand ca. 5 minutter, til de stadig har bid.
  • 9 Hæld vandet fra.
  • 10 Køl dem hurtigt af i koldt vand og lad dem dryppe af.
  • 11 Hak de hårdkogte æg groft og rør eddike med olie, salt, peber og de hakkede krydderurter.
  • 12 Vend det hele sammen med bønnerne og drys med finthakket løg.
  • {{recipeDoneText}} Grillet skinkemignon med bønnesalat

Tip

Den hele skinkemignon kan grilles over indirekte varme i en grill med låg.

Opskriften er udviklet af