Grillet rib-eye med salat af grønne bønner

Sådan gør du

  • 1 Rib-eye steaks pensles på begge sider med olie.
  • 2 Kryder med salt og peber og grilles 3 min. på hver side.
  • 3 Peberfrugten skæres i tern, rødløget og fenniklen skæres i tynde strimler.
  • 4 Bland peberfrugt, rødløg, fennikel og kogte grønne bønner.
  • 5 Rør en dressing af sennep, citronsaft, salt, peber og purløg.
  • 6 Hæld dressingen over salaten.
  • 7 De grillede rib-eye steaks serveres med bønnesalat og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grillet rib-eye med salat af grønne bønner

Tip

Når grillen alligevel er tændt, kan du med fordel tilberede dine kartofler herpå. Skrub en god portion spisekartofler, skær dem i 1 cm tykke skiver, pensl dem med lidt olie og grill kartoffelskiverne til de er møre, ca. 15 min. Kartoffelskiverne kan lægges direkte på grillen eller sættes på et spyd. De grillede kartofler krydres med salt, peber og evt. hvidløg og hakket persille. Servér eventuelt rødvinssauce til dine grillede rib-eye steaks.  

Opskriften er udviklet af