Grillet rabarberdessert
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1612 KJ
  • Energi pr. person 383 Kcal
  • Protein 6 %
  • Kulhydrat 62 %
  • Fedt 32 %
  • 1

    Skyl rabarberne grundigt. Skær top og bund af, halver dem på langs og skær dem ud i 10 cm. lange stykker.

  • 2

    Rul dem i sukkerrørskrystaller og grill dem ca. 5 min på hver side, til de bliver lidt bløde.

     

  • 3

    Pisk fløden til den lige er stiv og rør den sammen med græsk yoghurt og vaniljesukker. 

  • 4

    Server 4-6 grillede stave med en stor skefuld vaniljecreme og et godt drys sukkerrørskrystaller. 

  • Så er det spisetid! Grillet rabarberdessert

Tip

Kan evt. pyntes med lidt friske hindbær og et par blade citronmelisse.

Opskriften er udviklet af