Grillet pighvar med asparges og fjordrejer

Sådan gør du

  • 1 Skræl de hvide asparges.
  • 2 Knæk enderne af både de hvide og de grønne asparges.
  • 3 Kog aspargesene 3-4 min. i letsaltet vand.
  • 4 Skyl og tør salaten.
  • 5 Pisk olie og citronsaft sammen, og vend salaten i dressingen.
  • 6 Smag til med salt og peber, og fordel salaten på 4 tallerkener.
  • 7 Læg aspargesene oven på salaten.
  • 8 Pensl pighvarfileterne med lidt olie, og steg dem på en meget varm grill eller grillpande.
  • 9 Vend ikke fisken om, før den har fået et flot grillmønster på den ene side.
  • 10 Læg den grillede fisk oven på asparges og salat.
  • 11 Vend krydderurterne i salatskålen, så de også får lidt dressing, og kom en top på hver portion fisk.
  • 12 Drys fjordrejerne over hver portion.
  • 13 Servér med nye kartofler og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Grillet pighvar med asparges og fjordrejer

Tip

I stedet for pighvar kan du anvende slethvar, hellefisk eller victoriabars. Er det svært at opdrive fjordrejer, så brug i stedet almindelige rejer.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier