Grillet ørredfilet med bønnesalat

Sådan gør du

  • 1

    Fisk

    Krydr fileterne med salt og peber på kødsiden.
  • 2 Læg dem på en grillrist eller grillpande, og grill dem 8-10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme.
  • 3

    Kartoffel-bønnesalat

    Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og halvér dem.
  • 4 Kog bønnerne, så de stadig er sprøde, og lad dem køle af.
  • 5 Snit rødløget, og hak persillen.
  • 6 Pisk olie, balsamico og hvidløg til en dressing.
  • 7 Vend det hele sammen.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Grillet ørredfilet med bønnesalat

Tip

I stedet for ørred kan du bruge makrel-, multe- eller sildefilet. Ørred kaldes også forel eller regnbueørred.

Opskriften er udviklet af