Grillet ørred eller knurhane i folie

Grillet ørred eller knurhane i folie

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Tænd grillen. 

  • 2

    Rens og tør fisken godt.

  • 3

    Drys salt og peber i bugen.

  • 4

    Læg de friske krydderurter, fennikel i skiver og hvidløg i bugen sammen med 1 tsk smør pr. fisk.

  • 5

    Pak fisken ind i dobbelt alufolie, og grill den i 6-7 min. på hver side ved direkte varme, til kødet løsner sig fra rygbenet.

     

  • 6

    Servér med grøn salat, frisk pasta og sky fra fisken.

     

  • {{recipeDoneText}} Grillet ørred eller knurhane i folie

Tip

Vigtigt: Har du købt en hel knurhane, så pas på knurhanens stikkende rygfinne.

Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier