Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen.
  • 2 Riv fire stykker alufolie i længder af ca. 40 cm. Fordel fisken på midten af alu-folien.
  • 3 Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem ovenpå fisken sammen med citron og citronmelisse.
  • 4 Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
  • 5 Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 min.
  • 6 Servér pakkerne med nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grillet mørksej i folie

Tip

I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.

Anden egnet fisk: Torsk, kuller, lyssej, hvilling, brosme, rødfisk, havtaske, kulmule, rødspætte, skrubbe, ising m.fl.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier