Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd

Sådan gør du

  • 1 Kyllingeinderfileterne deles i mindre stykker.
  • 2 Citronsaft, olie og krydderier røres sammen til en marinade og hældes over kyllingekødet.
  • 3 Lad det marinere i ca. 30 min. i køleskab.
  • 4 Imens lægges træspyddene i vand.
  • 5 Peberfrugt og løg skæres i grove stykker.
  • 6 Kyllingeinderfilet trækkes på spyd skiftevis med løg og peberfrugt. Spyddene grilles i ovnen i ca. 6 min. på hver side indtil kødet er gennemstegt. Gulerødderne skrælles og skæres i ca. 7 cm lange stænger.
  • 7 Appelsinsaft og ingefær koges op i en rustfri stålgryde og gulerødder tilsættes.
  • 8 Lad gulerødderne koge i ca. 8 min. under låg, til de er møre, men stadig har bid.
  • 9 Gulerødderne tages op og appelsinsaften koges ind til tynd sirupskonsistens.
  • 10 Appelsinsiruppen hældes over gulerødderne, der evt. drysses med friske krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd

Opskriften er udviklet af