Grillet lammemørbrad i bagt croissant

Sådan gør du

  • 1 Krydr lammemørbrad i Holms klassiske rub 
  • 2 Smid lammemørbrad på grillen og lad det grille i 5 minutter, eller til kødet er rosastegt. 
  • 3 Varm croissanterne. Du kan vælge at varme dem i ovnen i et par minutter, eller gøre som Holm og varme dem på grillen på en støbejernspande. 
  • 4 Skræl de hvide asparges og læg dem også på grillen. De skal ikke have mere end et par minutter, og står det til Holm, må gerne være lidt rå indeni. 
  • 5 Skær bunden af hjertesalat og halvér salaten. Kom olie på og læg salaten på grillen. 
  • 6 Vend ingredienserne til peberrodscremen sammen. 
  • 7 Når croissanterne er lune, er de klar til servering. Skær et hul gennem croissanten og fyld peberrodscreme heri. 
  • 8 Tag de grillede asparges af grillen og læg dem på croissanten. 
  • 9 Skær den færdige lammemørbrad i skiver og læg skiverne over croissanten. 
  • 10 Afslut med frisk citronsaft. 
  • {{recipeDoneText}} Grillet lammemørbrad i bagt croissant

Opskriften er udviklet af