Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Lammefileten krydres med olivenolie, rødvinseddike, timian, rosmarin, salt og peber.
  • 2

    Lad trække i 1 time, før det grilles 3-4 min. på hver side og hviler et par min. før udskæring.

  • 3 Spidskålen skæres i grove stykker.
  • 4 Skalotteløget skæres i tern og svitses i rapsolien ved jævn varme til de er møre.
  • 5 Tilsæt spidskål og hønsebouillon, og damp spidskålen i 3-4 min. under låg.
  • 6 Tilsæt ærter, persille, citronsaft og krydr med salt og peber, og damp i yderligere 2 min.
  • 7 Tag kål og ærter op af gryden.
  • 8 Pisk smørret i hønsebouillonen, indtil det er smeltet, kom kål og ærter tilbage i gryden og vend det med saucen.
  • 9 Skær skiver af lammefileten og anret med spidskål og ærter.
  • 10 Serveres med nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille

Opskriften er udviklet af