Grillet laks på spyd med middelhavsgrønt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6.3 g.
  • Kulhydrater 8.3 g.
  • Fedt 4.2 g.
  • Energifor./ pers 653 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg træspyd i vand.

  • 2

    Rør skyr og cremefraiche med meget finthakket purløg og smag til med salt, peber og citronsaft. 

  • 3

    Dup laksen tør og skær den i store tern. 

  • 4

    Gør det grønne i stand (dryp aubergine med olivenolie), fordel det på de 8 spyd, som grilles. 

  • 5

    Anretning

    Anrettes med dansk hovedsalat, drænede artiskokker og lunt brød.

  • {{recipeDoneText}} Grillet laks på spyd med middelhavsgrønt

Opskriften er udviklet af