Grillet laks med grøntsager i peberrod

Energiinformation

  • Energi pr. person 3598 Kj
  • Energi pr. person 860 Kcal
  • Protein 22 %
  • Kulhydrat 44 %
  • Fedt 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Start grillen op.

     

  • 2

    Laksestykkerne skæres i 4 stykker og pensles på begge sider med olivenolie og citronsaft og krydres med salt og peber. Lad dem trække ca. ½ time før de grilles. Mens laksen trækker, laves grøntsagerne.

  • 3

    Gulerødder, pastinak og porre snittes i strimler og koges i vand med salt i 3-4 min. – der skal stadig være bid i dem. Hæld vandet fra og afkøl.

  • 4

    Rør den græske yoghurt med sennep, peberrod, salt, peber, purløg og dild. Vend grøntsagerne i dressingen.

  • 5

    Laksen grilles 3-4 min. på hver side. Hvis der er skind på laksen, grilles skindsiden først. 

  • 6

    Anret den grillede laks med grøntsager i peberrod og servér med kartofler og groft brød.

  • {{recipeDoneText}} Grillet laks med grøntsager i peberrod

Tip

Kartoflerne kan også lægges i en foliebakke og tilberedes på grillen.

Opskriften er udviklet af