Grillet laks i kål med rygeost og teriyaki

Grillet laks i kål med rygeost og teriyaki

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Laksen krydres med salt og peber og grilles 3-4 min på begge sider.  
  • 2 Flæk tomaterne og grill dem i 2-3 min.  
  • 3 Løget skæres i tykke skiver og grilles i 3 min.  
  • 4 Kom padronpeber på grillen og grill i 4-5 min.  
  • 5 Pluk 2 blade kinakål, skyl dem og pluk urter.
  • 6 Smør rygeost på kålbladet, kom laksen op i kålbladet og dryp med terayaki og lime. Top med tomat, peber og lidt af stokken fra kinakål. Drys med blomkålsris og pynt med friske urter og grillet løg på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Grillet laks i kål med rygeost og teriyaki

Opskriften er udviklet af