Grillet kyllingelår med rørt tomatketchup

Sådan gør du

  • 1 Pak kartoflerne ind i alufolie og bag dem ca. 1 time i ovnen ved 200° til de er møre.
  • 2 Køl dem let af, halver dem og skrab massen ud, uden at skrællen går i stykker.
  • 3 Rør massen med hakket hvidløg, sennep, fromage frais, æggeblommer, persille, hakket rødløg, salt og peber.
  • 4 Læg fyldet tilbage i kartoffelskrællen og bag midt i ovnen ca. 10 min. ved 200°.
  • 5 Grill kyllingelårene over middel varme i ca. 20 min. til de er gennemstegte (centrumtemp 75°).
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Kom folie omkring benet af kyllingelåret, så man kan holde uden at få fedtede fingre.
  • 8 Skær bacon i tern og rist det sprødt på panden, tilsæt hakket løg og karry de sidste minutter.
  • 9 Fjern kernerne fra chilien, skær den i små tern og riv æblet groft.
  • 10 Rør baconblanding, chili, æble og ketchup sammen.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Skyl salaterne, riv dem i mindre stykker og vend olivenolie og balsamico i.
  • 13 Server kyllingelårene med de fyldte bage- kartofler, den rørte ketchup, salat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Grillet kyllingelår med rørt tomatketchup

Opskriften er udviklet af