Grillet kyllingehakkebøf med agurkesalat og grillede majs

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8.1 g.
  • Kulhydrater 6.8 g.
  • Fedt 4.2 g.
  • Energifor./ pers 410 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Bland eddike med sukke og salt i en bøtte. Ryst bøtten. 
  • 2 Riv agurkerne på et fint rivejern og læg agurkeskiverne ned i marinaden. Vend bøtten nogle gange i løbet af 2 timer, til sukker og salt er opløst. 
  • 3 Fjern blade og tråde fra majskolberne og kog disse i letsaltet vand i 7 minutter. Hæld vandet fra. 
  • 4 Skyl og slyng rucola tør. 
  • 5 Form 4 bøffer af kødet, hak på begge sider. Pensl bøfferne med grill-olie/barbecue (Grill-olie, se opskrift under Snacks og tilbehør).
  • 6 Grill kødet og majskolberne. 
  • 7

    Anretning

    Anret kød med rucola og agurkesalat og majskolber ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grillet kyllingehakkebøf med agurkesalat og grillede majs

Opskriften er udviklet af