Grillet kylling med salat af syltede ferskner

Sådan gør du

  • 1 Kyllingebrysterne marineres i balsamico og peberblanding og stilles i køleskabet ca. 10 min.
  • 2 Grill kyllingebrysterne ved moderat varme 3-4 min. på hver side eller til de er gennemstegte (centrumtemp 75°). Skær fersknerne i både og halver radiserne.
  • 3 Rist begge dele i honning og tilsæt hvid balsamico.
  • 4 Lad det simre 1 min. og lad det derefter afkøle.
  • 5 Skær bunden af fenniklen og skær den i papirstynde skiver.
  • 6 Skyl spinaten og bland den med fennikel, radiser og ferskner.
  • 7 Blend blåskimmelosten med fromage frais og smag til med salt og peber.
  • 8 Kog kartoflerne møre.
  • 9 Riv citronskallen fint, bland den med citronolie og hakket bredbladet persille og vend kartoflerne i dressingen. Skær kyllingebrystet over på skrå og anret kødet med salat og kartofler.
  • 10 Server blue-cheese creme og brød til.
  • {{recipeDoneText}} Grillet kylling med salat af syltede ferskner

Opskriften er udviklet af