Grillet kylling med grønne asparges, rucola og kartofler

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6.6 g.
  • Kulhydrater 9.4 g.
  • Fedt 5.3 g.
  • Energifor./ pers 488 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub kartoflerne og kog dem i 8 minutter. Skær dem over og lad dem afkøle let. 

  • 2

    Partér kyllingen i 4 kvarte. Dup den tør og pensl den med grill-olie/barbeque (Grill-olie, se opskrift under Snacks og tilbehør) Grill den. 

  • 3

    Den skal vendes et par gange undervejs og skal i alt ikke have over 20 minutter, læg den ud til siden, hvor temperaturen er lavere, mens du griller kartofler og asparges i midten. 

  • 4

    Skyl og slyng rucola tør. 

  • 5

    Vrik de grønne asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodende til. 

  • 6

    Gnid asparges og skærefladerne på kartoflerne med olivenolie.

  • 7

    Grill kartofler og asparges, i denne rækkefølge, når kyllingen er ved at være der.

  • {{recipeDoneText}} Grillet kylling med grønne asparges, rucola og kartofler

Tip

En helt enkel skyrcreme, evt. med lidt cremefraiche, smagt til med salt, peber, citronsaft, fintskåret persille og evt. hvidløg – vil passe perfekt til retten.

Opskriften er udviklet af