Grillet kalvesteak og spidskål med rygeostecreme

Grillet kalvesteak og spidskål med rygeostecreme

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7.1 g.
  • Kulhydrater 7.6 g.
  • Fedt 4.6 g.
  • Energifor./ pers 619 kcal
  • Fedtenergi 42 %

Sådan gør du

  • 1

    Rygeostcreme

    Rygeost, skyr, finthakket purløg og persille (gem lidt til kartoflerne) og smag den til med citron, salt og peber. 
  • 2 Skrub kartoflerne og kog dem. 
  • 3 Skær spidskålen i kvarte, kom dem i en gryde, giv dem et drys salt og et dryp rapsolie. Overhæld det med kogende vand, kog op, og læg kålen til afdrypning på et klæde. 
  • 4 Dup kålen tør og pensl skærefladerne med olivenolie.
  • 5 Dup kødet tørt og pensl det med grill-olie (Grill-olie - se under Snacks og tilbehør) 
  • 6 Grill kødet og spidskålen let på skærefladerne. 
  • 7

    Anretning

    Anret kødet med kål, creme og kartofler, med persilledrys, ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grillet kalvesteak og spidskål med rygeostecreme

Opskriften er udviklet af