Grillet hornfisk med persille og kaperssky

Sådan gør du

  • 1 Hornfiskefileterne tjekkes for ben, og drysses på indersiden med hakket persille, citronskal, salt og peber.
  • 2 Fileterne lægges sammen 'hoved mod hale', vendes i rugmel, og grilles på begge sider.
  • 3 Skalotteløgene hakkes fint og sauteres i lidt olie. Kapers og hvidvin tilsættes.
  • 4 Hvidvin, skalotteløg og kapers koges halvt ind, og piskes op med smøret.
  • 5 Hornfisken serveres med hvidvinkapersskyen, grillede citronbåde og evt. nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grillet hornfisk med persille og kaperssky

Tip

Servér gerne med en frisk Chardonnay, ikke for fed. Lav saucen lige inden servering. Grill evt. også kvarte fennikler og servér dem til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier