Grillet hvilling med basilikum og nudelsalat

Sådan gør du

  • 1

    Nudelsalat

    Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
  • 2 Halvér agurken, fjern kernerne og snit den i stykker på ½ cm. Halvér tomaterne, snit forårsløgene, chili og korianderen.
  • 3 Vend nudlerne med sesamolie , soja og grønsager.
  • 4 Læg fisken ud på et stykke bagepapir med skindsiden nedad og krydr godt med salt og peber.
  • 5 Hak basilikum groft og fordel den på fisken.
  • 6 Skær fisken ud i stykker på ca. 10 cm og rul dem til små, faste ruller. Sæt 2 ruller på et grillspyd og grill fisken i en forvarmet ovn på grill i ca. 2-3 minutter indtil den er gylden og sprød.
  • 7

    Servering

    Servér med nudelsalat, drys med sesam og servér med halverede lime.
  • {{recipeDoneText}} Grillet hvilling med basilikum og nudelsalat

Opskriften er udviklet af