Grillet entrecote med ovnbagte grøntsager og nem pesto

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Ovnen tændes på 185 grader.
  • 3 Squashen skæres i tern, løget skæres i både og tomaterne halveres.
  • 4 Kom squash, løg og tomater i et ildfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber.
  • 5 Bag dem i ovnen i 25-30 min.
  • 6 Skyl persillen og pluk bladene fra stilkene.
  • 7 Blend persilleblade med pinjekerner, parmesan, hvidløg, citronsaft og olivenolie.
  • 8 Entrecôterne pensles med olivenolie og krydres med timian.
  • 9 Bøfferne grilles ca. 3 min. på hver side og krydres med salt og peber.
  • 10 Servér dem med de ovnbagte grøntsager og persillepesto.
  • 11 Vend evt. grøntsagerne med pestoen.
  • {{recipeDoneText}} Grillet entrecote med ovnbagte grøntsager og nem pesto

Tip

Kog kartoflerne halvt møre, marinér dem og grill dem færdige sammen med kødet. Servér med grillede eller kogte kartofler.

Opskriften er udviklet af