Grillet entrecôte med syltet løg og varm gazpachosauce

Sådan gør du

  • 1

    Gazpachosauce:

    Skær courgette, kinaradise og peberfrugt i tern.
  • 2 Hak forårsløget groft.
  • 3 Varm olien på en pande og rist grøntsagerne et par min.
  • 4 Halver tomaterne og kom dem på panden sammen med tomatpure.
  • 5 Hæld eddike og hønsebouillon ved og lad det koge lidt ind.
  • 6 Jævn det med majsstivelse udrørt i lidt vand.
  • 7 Smag til med sukker, salt og peber.
  • 8 Tilsæt purløg og persille lige inden servering.
  • 9

    Syltet løg:

    Forårsløg og rødløg hakkes groft.
  • 10 Rist forårsløg, rødløg og perleløg i honning og æbleeddike på panden.
  • 11 Kog løgene møre til væsken er fordampet.
  • 12

    Entreôte:

    Grill entrecotes 2-5 min på panden.
  • 13 Krydr med salt og peber.
  • 14

    Kartofler:

    Blend olivenolie, persille, citronsaft og revet citronskal sammen og vend de kogte kartofler i.
  • 15

    Servering:

    Inden de grillede entrecôtes spises fjernes og kasseres fedtkanten.
  • {{recipeDoneText}} Grillet entrecôte med syltet løg og varm gazpachosauce

Opskriften er udviklet af