Grillet brosme på rosmarinspyd

Sådan gør du

  • 1 Skur kartoflerne. Halvér dem på langs, skær et kryds i midten, og læg dem i en bradepande. Pensl med 1 spsk olie, og drys med salt, peber og oregano.
  • 2 Bag kartoflerne 30 min. ved 200 grader.
  • 3 Skær brosmen i stykker på ca. 3x3 cm.
  • 4 Brug rosmarinkvistene som spyd, og træk 3-4 stykker brosme på hver.
  • 5 Pensl rosmarinspydene med 2 tsk olie, og steg dem på en varm grillpande eller grill i ca. 10 min. Krydr med salt og peber.
  • 6 Skær skorpen af brødet, og bræk det inderste i grove stykker. Læg brødet på en bageplade, og dryp med 2 tsk olivenolie.
  • 7 Grill brødet i ovnen i 1-2 min., så det bliver gyldenbrunt på overfladen. Vend brødet, så det bliver brunet på alle sider.
  • 8 Halvér tomaterne. Vask og tør rucolaen. Skær rødløget i tynde ringe.
  • 9 Hak hvidløget fint, og pisk det sammen med vineddike og 2 spsk olie til en dressing.
  • 10 Vend brød, tomater, rucola, løg og basilikum grundigt i dressingen. Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Grillet brosme på rosmarinspyd

Tip

Servér rosmarinspydene med de ovnbagte kartofler, brødsalat og evt. tzatziki

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier