Grillet brød med avocado, krydderurtedressing og stenbiderrogn

Grillet brød med avocado, krydderurtedressing og stenbiderrogn

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1276 Kj
  • Energi pr. person 305 Kcal
  • Protein 11 %
  • Kulhydrat 48 %
  • Fedt 41 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Halver avocadoerne, og tag kødet ud med en ske, og skær det i skiver. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber.  
  • 2 Dryp brødskiverne med lidt olivenolie, og grill dem sprøde på begge sider på en grillpande, eller rist dem hurtigt i ovnen under grillen.
  • 3 Rør græsk yoghurt til en dressing med dijonsennep, revet citronskal, dild og purløg, og krydr med salt og peber.
  • 4

    Anretning

    Kom avocado, lidt dressing og stenbiderrogn (eller lakserogn) på det grillede brød, og afslut med lidt salat. Server straks, mens brødene er sprøde og lune.
  • {{recipeDoneText}} Grillet brød med avocado, krydderurtedressing og stenbiderrogn

Tip

Varier forretten og server med blinis til i stedet for grillet brød. Find opskriften på kvickly.dk under Tapas: Blinis med ørredrogn.

Opskriften er udviklet af