Grillet andebryst og pasta med cremede asparges

Sådan gør du

  • 1 Skræl aspargesstilken fra hoved til fod. Start lige under hovedet. Skær den nederste centimeter af stilken fra, og del aspargesen i 2 eller 3 stykker. 
  • 2 Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 10 minutter. 
  • 3 Skær løg i strimler, og kom løg og fløde i en gryde. Mos ansjosen, og kom den i fløden. Lad fløden simre ca. 10 minutter. 
  • 4 Vend asparges med saucen. Så langt kan du forberede på forhånd. 
  • 5 Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp. Vend den nykogte pasta med sauce og asparges. 
  • 6 Rids andebrysternes skind med en skarp kniv, og skær hvert andebryst i fire dele. 
  • 7 Rør olien sammen med koriander, salt og peber. Gnid andebrysterne med olien. 
  • 8 Grill andebrysterne, start med skindsiden, i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte. 
  • 9 Server pastaen med et stykke andebryst og pynt med koriander. 
  • 10 Kilde: Krydderiet 2, 2005
  • {{recipeDoneText}} Grillet andebryst og pasta med cremede asparges

Opskriften er udviklet af