Grillede svinemørbradbøffer med grov asparges/mandelmos

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Soigner mørbraden, skær alle sener og hinder væk og skær 5-6 bøffer af den.
  • 2 Tryk bøfferne flade med håndroden.
  • 3 Grill dem et par minutter på hver side og krydr med salt og peber.
  • 4 Rist baconskiverne i ovnen på bagepapir ved 200 grader i ca. 7 minutter.
  • 5 Knæk nederste ende af aspargsene.
  • 6 Blancher dem og hak dem med en skarp kniv.
  • 7 Hak mandler, basilikum og rucola.
  • 8 Bland asparges, mandler, basilikum, rucola, olie, salt og peber sammen til grov mos. Læg en god portion aspargesmos på hver tallerken og en pæn bøf oven på.
  • 9 Pynt med bacon og salat og server en skål nykogte kartofler til.
  • Så er det spisetid! Grillede svinemørbradbøffer med grov asparges/mandelmos

Opskriften er udviklet af