Grillede store rejer på spyd med spæde salater og dildcreme

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8.9 g.
  • Kulhydrater 10.6 g.
  • Fedt 3.1 g.
  • Energifor./ pers 440 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Læg træspyddene i vand i 15 minutter. 
  • 2

    Dildcreme

    Skyr og cremefraiche røres med meget finthakket dild, purløg og persille og cremen smages til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
  • 3 Dup rejerne tørre og sæt dem på de 12 spyd. Pensl rejerne med olivenolie og krydr let med salt og peber. Grill dem.
  • 4 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 5 Skær tomaterne i både. Og anret salaterne med tomater. Dryp salaten let med olivenolie. 
  • 6 Anret rejer på spyd med creme, salat og lunt brød.
  • {{recipeDoneText}} Grillede store rejer på spyd med spæde salater og dildcreme

Opskriften er udviklet af