Grillede revelsben med kålsalat

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:Kog revelsben i vand med salt, laurbærblade, timian og et groft snittet løg i 1-1½ time til kødet er mørt.
  • 2 Fjern fedtet med en ske og afskum undervejs.
  • 3 Når revelsbenet har kogt i 1 time, startes grillen op.
  • 4 Spidskål og gulerødder snittes fint.
  • 5 Græsk yoghurt røres sammen med salt, peber, 1½ tsk dijonsennep, karry og basilikum.
  • 6 Kål og gulerødder vendes sammen med yoghurtdressingen.
  • 7 Rør tomatpuré med 1 tsk dijonsennep, brun farin, æblejuice, olivenolie og chilisauce.
  • 8 Pensl det kogte revelsben med marinaden og grill i 4-5 min. på hver side.
  • 9 Servér grillet revelsben skåret i skiver sammen med kålsalat og kartofler.
  • 10 Lav et større stykke revelsben, så har du kød til dag 2.
  • 11 Obs.! Fedt% og kalorieindhold reduceres væsentligt, hvis man undlader at spise alt synligt fedt.
  • 12 DAG 2:Læg skiver af de grillede revelsben i et ildfast fad sammen med tomater, løg og hvidløg og steg det ved 175 grader i 25 min.
  • 13 Servér med ris og en salat af snittede gulerødder, fennikel, plukket salat og olie-eddike-dressing.
  • {{recipeDoneText}} Grillede revelsben med kålsalat

Opskriften er udviklet af