Grillede nektariner med ost, valnødder og timian

Energiinformation

  • Protein 8.7 g.
  • Kulhydrat 9.5 g.
  • Fedt 16.5 g.
  • Energifor./ pers 332 kcal
  • Fedtenergi 67 %

Sådan gør du

  • 1 Vask og tør nektarinerne. Del dem på midten, vrid hver halvdel hver sin vej, så de deler sig fint. Fjern stenene.  
  • 2 Pensl skærefladerne med olivenolie.  
  • 3 Grill dem på grillpande eller åben grill udendørs.  
  • 4 Skær osten i små tern.  
  • 5 Rist nødderne let på en tør pande og bræk dem i mindre stykker.  
  • 6 Klip, skyl og pak timian ind i køkkenrulle.  
  • 7

    Anretning

    Anret halve nektariner med ostetern og valnødder. Altså som i en ottenedel til en kvart teskefuld af hver på hver. Dryp med ganske lidt balsamicoeddike og akaciehonning – og top med timian.
  • {{recipeDoneText}} Grillede nektariner med ost, valnødder og timian

Opskriften er udviklet af