Grillede mørbradbøffer med passionsfrugtsauce

Sådan gør du

  • 1 Afpuds svinemørbraden for hinder og sener.
  • 2 Skær den i tykke skiver.
  • 3 Stil hvert stykke på højkant og bank dem let med håndroden, dup dem tørre.
  • 4 Læg bøfferne i et ildfast fad.
  • 5 Halver 2 af passionsfrugterne og tag indholdet ud med en lille ske.
  • 6 Hæld det over mørbradbøfferne.
  • 7 Dæk fadet til og lad kødet marinere 3 timer i køleskabet.
  • 8 Vend bøfferne af og til.
  • 9 Opvarm en pande og spray med lidt olie.
  • 10 Tag bøfferne op af marinaden og kasser marinaden.
  • 11 Steg bøfferne 2-3 min. på hver side.
  • 12 Kog hvidvinen over kraftig varme, indtil der er kun 4 spsk tilbage.
  • 13 Halver de sidste to passionsfrugter og rør kødet fra dem i vinen og varm igennem.
  • 14 Smag saucen til med sukker og hvid peber.
  • 15 Server bøfferne med saucen hældt over.
  • 16 Giv kogte gulerødder og broccoli til.
  • {{recipeDoneText}} Grillede mørbradbøffer med passionsfrugtsauce

Opskriften er udviklet af