Grillede minifrikadeller på en bund af sprød butterdej

Denne opskrift er portionsanrettet, og der er beregnet en bund af butterdej pr. person. 

Sådan gør du

  • 1 Kom olie på en lille pande. 
  • 2 Rul butterdejen ud på panden. Riv parmesan over og krydr med paprika. 
  • 3 Form små frikadeller af svinekødet. Krydr med røget paprika. Grill frikadellerne på en grillpande eller grillen udenfor. De skal være gennemstegte. 
  • 4 Skær de forkogte kartofler samt tomater i skiver og læg skiverne på butterdejen. 
  • 5 Skær asparges i grove stykker og grill stykkerne på grillpanden eller grillen med frikadellerne. 
  • 6 Slå et æg ud i midten af butterdejen. 
  • 7 Krydr med frisk timian og salt. Sæt derefter panden med butterdejen og fyld i ovnen ved 220 grader, til butterdejen er spørd og ægget er gennemstegt.  
  • 8 Når butterdejen er færdig, tages den ud af ovnen. Læg de færdigstegte frikadeller ovenpå butterdejen og krydr med salt. 
  • {{recipeDoneText}} Grillede minifrikadeller på en bund af sprød butterdej

Opskriften er udviklet af