Grillede kartofler med karrysmør og brøndkarse

Grillede kartofler med karrysmør og brøndkarse

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1548 Kj
  • Energi pr. person 370 Kcal
  • Protein 5 %
  • Kulhydrat 44 %
  • Fedt 52 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog kartoflerne i vand med salt i ca. 15 min., til de er let møre.

  • 2

    Hæld vandet fra, og lad kartoflerne afkøle – del dem så i halve på langs, pensl dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.

  • 3

    Læg kartoflerne på grillen 20 min. før servering med skærefladen nedad, og grill dem, til de er møre og lækre ca. 15 min.

     

  • 4

    Rør blødt smør sammen med citronsaft, citronskal, hvidløg, karry, paprika, peber og 3 spsk grofthakket brøndkarse – gem resten af brøndkarsen til grønt drys.

  • 5

    Læg et stykke bagepapir eller film på bordet, kom smørret herpå, og rul det til en pølse. Sæt det i køleskabet, og lad det afkøle.

  • 6

    Anret de grillede kartofler med lidt karrysmør og plukket brøndkarse, og server dem til forskellige slags grillet kød eller kylling.

  • {{recipeDoneText}} Grillede kartofler med karrysmør og brøndkarse

Opskriften er udviklet af