Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon

Sådan gør du

  • 1 Træspydene lægges i koldt vand.
  • 2 Peberfrugt og courgette skæres i mundrette stykker.
  • 3 Herefter trækkes skiftevis kammuslinger, cherrytomater, peberfrugt og courgette på spyd.
  • 4 Rosmarinen hakkes fint og blandes i olien, der smages til med salt og cayennepeber.
  • 5 Spydene pensles med krydderolien og grilles 3-4 min. på hver side.
  • 6 Sesamfrøene ristes på en tør pande, til de er gyldne.
  • 7 Ingefær, sesamolie og limesaft piskes sammen til en dressing.
  • 8 Melonen skæres ud i grove stykker.
  • 9 Salaten plukkes groft.
  • 10 Salat og melon vendes i dressingen, og spydene anrettes ovenpå.
  • 11 Til sidst drysses med ristede sesamfrø og en limebåd lægges ved.
  • {{recipeDoneText}} Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon

Opskriften er udviklet af