Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Nip spidserne af bønnerne og blancher dem ca. 1 min. i letsaltet vand
  • 2

    Snit kålen meget fint, halver tomaterne, skær rødløget i tynde halve ringe.

  • 3 Lav dressing til coleslaw af chili i tern, presset hvidløg, frisk koriander, fromage frais, sojasauce, rørsukker, skal og saft af lime samt salt og peber.
  • 4 Vend dressingen med grøntsagerne.
  • 5 Grill koteletterne 2-3 min. på hver side og lad dem hvile ca. 5 min. et lunt sted.
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Rist kartoflerne på panden i sesamolie og drys med sesamfrø, groft salt og peber.
  • 8 Skær koteletterne over på skrå og server thai coleslaw og sesamristede kartofler til.
  • Så er det spisetid! Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler

Opskriften er udviklet af