Grillede grøntsagssticks

Sådan gør du

  • 1 Dag 1:Start grillen op og læg træspyddene i koldt vand i 15 min. Imens skæres courgette, peberfrugt og portobello-svampe i grove stykker og tomaterne halveres.
  • 2 Rør en marinade af citronsaft, hvidløg, olivenolie, salt, peber og timian. Sæt skiftevis courgette, peberfrugt, portobello-svampe og tomater på spyddet, pensl med marinaden og grill dem i 8-10 min.
  • 3 Servér grøntsagssticks med groft brød som tilbehør til fx culottesteg eller helstegt kylling med nye kogte kartofler.
  • 4 Tip: Marinér kammuslinger eller store rejer og sæt dem på sticksene sammen med grøntsagerne.
  • 5 Når du er i gang med at grille dine grøntsagssticks, kan du samtidig grille grøntsager til en lækker salat på dag 2.
  • 6 Du skal bruge tomater, aubergine, squash og italiensk brød.
  • 7 DAG 2:Bland de grillede grøntsager med gulerødder, æbleeddike, hvidløg, rapsolie og spæde spinatblade.
  • {{recipeDoneText}} Grillede grøntsagssticks

Tip

Marinér kammuslinger eller store rejer og sæt dem på sticksene sammen med grøntsagerne.

Opskriften er udviklet af