Grillede græske frikadeller med tzatziki og grillede kartofler med citron

Grillede græske frikadeller med tzatziki og grillede kartofler med citron

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6.4 g.
  • Kulhydrater 7.3 g.
  • Fedt 3.3 g.
  • Energifor./ pers 537 kcal
  • Fedtenergi 35 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Læg træspyd i vand. 

  • 2

    Skrub og kog kartoflerne i 8 minutter. Skær dem over på langs og lad dem afkøle let. 

  • 3

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 4

    Riv agurkerne og læg dem i en sigte med et drys salt. 10 minutter efter skylles agurkeskiverne og vrides i et rent klæde. 

  • 5

    Rør yoghurten med salt, peber og 2 fed presset hvidløg.

  • 6

    Vend agurkeskiverne i cremen og smag til igen. 

  • 7

    Rør kødet med hakket persille, 2 fed presset hvidløg, salt og peber. 

  • 8

    Form aflange deller og sæt dem på træspyd, grill dem. 

  • 9

    Smør kartoflernes skærflader med olivenolie og grill kartoflerne. 

  • 10

    Del citronerne og grill disse.

  • 11

    Anret kødet med grillede kartofler, salater, tzatziki og citron.

  • {{recipeDoneText}} Grillede græske frikadeller med tzatziki og grillede kartofler med citron

Opskriften er udviklet af