Grillede frikadeller med grønne asparges og friske krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Kom citronsaft og fløde i en gryde. Krydr med salt og peber. Lad sovsen stå på komfuret ved middelvarme.  
  • 2 Vend farsen sammen med citronsaft, hakket krydderurter, halvdelen af mængden af rødløg, salt og peber. Rødløg hakkes fint. 
  • 3 Form farsen til små frikadeller. Grill frikadellerne på en støbejernspande placeret på grillen. Husk at smøre panden med olie inden. Du kan også vælge at lave frikadellerne på en almindelig pande indenfor i køkkenet. 
  • 4 Skær bunden af de grønne asparges og grill dem på grillen sammen med spidskål, den resterende mængde løg og skiver af bacon. Grill bacon til det er sprødt, og grøntsagerne til de har en gylden overflade. 
  • 5 Når frikadeller og grøntsager er færdige på grillen, anrettes de på en tallerken med flødesovsen og friske krydderturter. 
  • {{recipeDoneText}} Grillede frikadeller med grønne asparges og friske krydderurter

Opskriften er udviklet af