Grillede foreller med dild/citron og sommersalat

Sådan gør du

  • 1 Rens forellerne helt rene og krydder dem indvendigt med salt og citronpeber.
  • 2 Pensles forellerne på begge sider med olie.
  • 3 Skær citronen op i skiver.
  • 4 Fordel citronskiver og dildkviste inden i forellerne.
  • 5 Placer forellerne i en fiskeholder til grillen.
  • 6 Grill i ca. 12-15 minutter.
  • 7 Vend forellerne undervejs.
  • 8 Sommersalat: 1 grøn eller rød krølsalat, 3 æbler fx cox orange, 3 pærer, 2 appelsiner, 150g ristede mandler.
  • 9 Dressing: 4 spsk. hindbæreddike, 4 spsk. olivenolie, 2 spsk. honning.
  • 10 Snit salaten groft. Skær æbler og pærer i både.
  • 11 Skræl appelsinen og del den op i tynder skiver.
  • 12 Rist mandlerne gyldne.
  • 13 Bland salaten forsigtigt sammen.
  • 14 Kom hindbæreddike, olivenolie og honning i et bæger med låg.
  • 15 Ryst dressingen grundigt sammen.
  • 16 Server den til salaten.
  • {{recipeDoneText}} Grillede foreller med dild/citron og sommersalat

Opskriften er udviklet af