Grillede bovsteaks med krydret pastasalat

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisningen.
  • 2 Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber.
  • 3 Skær peberfrugten i små tern.
  • 4 Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver.
  • 5 Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili.
  • 6 Lad salaten trække mindst ½ time, gerne længere.
  • 7 Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver.
  • 8 Snit bovsteaksene i øverste muskelhinde ca. fire steder.
  • 9 Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Grillede bovsteaks med krydret pastasalat

Tip

Bovsteaks kan også steges på pande. Brun ved god varme 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Opskriften er udarbejdet af Susanne Palmqvist.

Opskriften er udviklet af