Grillbøf med citron og cremede ærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 11.1 g.
  • Kulhydrater 10.7 g.
  • Fedt 6.7 g.
  • Energifor./ pers 629 kcal
  • Fedtenergi 41 %

Sådan gør du

  • 1 Kom de frosne ærter i en skål. Giv ærterne et dryp rapsolie og et let drys salt, overhæld dem med kogende vand, lad dem stå et par minutter og hæld vandet fra og lad ærterne afdryppe i en sigte. 
  • 2 Rør skyr og cremefraiche med fintskåret forårsløg og presset hvidløg – og smag til med citron, salt, peber og evt. mere hvidløg. 
  • 3 Vend cremen med ærterne. 
  • 4 Form 4 bøffer, ’hak’ dem på hver side og pensl dem med grill-olie/barbeque (Grill-olie, se under Snacks og tilbehør). 
  • 5 Grill kødet, skær fine skiver citron og anret kødet med citronskiver og cremede ærter og tilbehør ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grillbøf med citron og cremede ærter

Tip

Cremen kan laves på flere måder, afhængig af det ønskede fedtniveau. Man kan vælge rent skyr og tilføje 4 spsk. mayonnaise eller 2 spsk. rapsolie, som alternativ til kombinationen med cremefraiche. Eller man kan vælge ren cremefraiche.

Opskriften er udviklet af