Grillbøf med blomkåls crudite med citron, dild og parmesan

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 434 kcal
  • Fedtenergi 24 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 2 Gør blomkålen i stand og snit den ultrafint på et snittejern. 
  • 3 Anret blomkålen på et stort fad, eller portionsvist. 
  • 4 Dryp den med rapsolie og giv den et meget let drys salt og peber.
  • 5 Form kødet og hak det med en kniv, krydr med salt og peber. Grill eller steg dem. 
  • 6 Skær citroner i halve. 
  • 7 Høvl parmesanost henover blomkålen. 
  • 8 Klip dildspidserne og kom halvdelen på blomkålen, og resten ved de kogte kartofler. 
  • 9

    Anretning

    Anret bøfferne med blomkåls crudite med parmesan, dild og citron, og dildkartoflerne ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grillbøf med blomkåls crudite med citron, dild og parmesan

Opskriften er udviklet af