Energiinformation

  • Energi Timianmarinade 448 Kj
  • Energi Timianmarinade 107 Kcal
  • Protein 1 %
  • Kulhydrat 6 %
  • Fedt 93 %
  • Energi Barbecuemarinade 731 Kj
  • Energi Barbecuemarinade 174 Kcal
  • Protein 1 %
  • Kulhydrat 29 %
  • Fedt 70 %
  • Energi Hvidløgsmarinade 523 Kj
  • Energi Hvidløgsmarinade 125 Kcal
  • Protein %
  • Kulhydrat 3 %
  • Fedt 97 %

Sådan gør du

  • 1

    Timianmarinade til fisk og fjerkræ

    Citronsaft røres sammen med hvidløg, timian, ingefær, chili, salt og rapsolie.

  • 2

    Fiskestykker eller kyllingefileter pensles med marinaden og trækker ½-1 time inden stegning.

     

  • 3

    Barbecuemarinade

    Tomatpuré røres sammen med citronsaft, brun farin, honning, soja, tabasco og olivenolie.

  • 4

    Kødet pensles med marinaden, hvilket med fordel kan gøres i god tid.

     

  • 5

    Hvidløgsmarinade til grønsager

    Limesaft røres sammen med hvidløg, olivenolie, salt,peber og rosmarin.

  • 6

    Marinaden pensles på grøntsager som fx skiver af aubergine eller squash til grillen. Kan også bruges til opskriften: Grøntsagssticks med portobello-svampe og tomater.

  • {{recipeDoneText}} Grill marinader

Tip

Marinering af kød og fisk skal altid ske i køleskabet og højst i et døgn.

Opskriften er udviklet af