Gravad laks med sennepssauce

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 268 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Pisk sennep med olie, kom sukker i og pisk videre. 

  • 2

    Klip dildspidserne og kom dem i saucen sammen med skyr.

  • 3

    Rør og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Rist brødet. 

  • 5

    Skyl og slyng salatbladene tørre. 

  • 6

    Skær brødet i halve/trekanter.

  • 7

    Anretning

    Anret brødskiverne med salat, laks og sennepssauce.

  • {{recipeDoneText}} Gravad laks med sennepssauce

Tip

Man kan vælge at anvende brunt puddersukker som alternativ til flormelis, så får man en lidt mørkere og lidt mere rustik sennepssauce. Sennepssaucen her kaldes også ’rævesauce’. Kan også anvendes til gravad filet.

Opskriften er udviklet af