Gravad filet med fennikel og sennepsdressing

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 175 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Skyl og slyng salaterne tørre og bred dem ud på et fad.

  • 2

    Læg skinken på salaterne.

  • 3

    Tag den medfølgende sennepsdressing og kom den i en skål. 

  • 4

    Snit fennikel meget fint på et snittejern, jo finere, jo bedre. 

  • 5

    Klip dildspidser og skær disse meget fint.

  • 6

    Vend fennikel og dild i sennepsdressingen og smag til med salt og peber. 

  • 7

    Anretning

    Anret denne salat på eller ved fileten.

  • {{recipeDoneText}} Gravad filet med fennikel og sennepsdressing

Opskriften er udviklet af