Gravad filet med fennikel og sennepsdressing

Gravad filet med fennikel og sennepsdressing

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 175 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skyl og slyng salaterne tørre og bred dem ud på et fad.

  • 2

    Læg skinken på salaterne.

  • 3

    Tag den medfølgende sennepsdressing og kom den i en skål. 

  • 4

    Snit fennikel meget fint på et snittejern, jo finere, jo bedre. 

  • 5

    Klip dildspidser og skær disse meget fint.

  • 6

    Vend fennikel og dild i sennepsdressingen og smag til med salt og peber. 

  • 7

    Anretning

    Anret denne salat på eller ved fileten.

  • {{recipeDoneText}} Gravad filet med fennikel og sennepsdressing

Opskriften er udviklet af