Gratineret svinekød med kål, aubergine og tomat

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt, peber, det finthakkede løg, saft af ½ citron og 1 spsk friskhakket krydderurt.Blanchér 6 kålblade i letsaltet vand i 2 minutter.
  • 2 Skær kartoflen i tynde skiver og skær den halve aubergine og tomaterne i tynde skiver. Læg det hele lagvis i et lille ovnfast fad med kål nederst, derefter kød, kartoffel, aubergine og tomater sammen med finthakket hvidløg.
  • 3 Slut af med kål.
  • 4 Krydr mellem lagene.
  • 5 Læg et stykke stanniol henover og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 35 minutter.
  • 6 Tag stanniolen af.
  • 7 Drys retten med ost og gratinér den i ca. 10 minutter i ovnen til osten er smeltet.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Gratineret svinekød med kål, aubergine og tomat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier